Novosti
Recite Bonjour i pridružite se prekrasnoj zajednici Lacanche na Instagramu na: Lacanche.officiel
Tvrtka žive baštine
Lacanche je od francuskog Ministarstva gospodarstva i industrije nagrađen uvaženim priznanjem „Enterprise du Patrimoine Vivant“, koje prepoznaje francuske tvrtke s izvrsnim obrtničkim i industrijskim vještinama.
Nove dobrodošle boje u kolekciji Lacanche
koraljno plava, Tilleul, ružičasti kvarc, Vert Silice
Natjecanje Bocuse d’Or
Lacanche je sudjelovao na Bocuse d'Or 2011., svjetskom natjecanju kuhara koje je kulminiralo proglašenjem pobjednika, danskog kuhara Rasmusa Kofoeda.
Od 1987 godine, na ovom se natjecanju natječe 24 kuhara, pobjednika preliminarnih testova na svakom kontinentu diljem svijeta. Održava se u Eurexpu, u blizini Lyona, u isto vrijeme kad i Sirha (Salon International de la Restauration, de l’Hôtellerie et de l’Alimentation), međunarodna izložba hotela, restorana i ugostiteljstva, u siječnju svake druge godine. Međunarodni žiri prestižnih kuhara bira pobjednika nakon što je vidio, kušao i dodijelio ocjene za dva jela, jedno mesno i jedno riblje, koje je predstavio svaki kandidat.
Popis pobjednika skrenuo je pozornost javnosti na francuske kuhare koji su od tada ušli u povijest gastronomije: Jacky Fréon (Bocuse d’Or 1987), Michel Roth (Bocuse d’Or 1991), Régis Marcon (Bocuse d’Or 1995), Yannick Alléno (Bocuse d’argent 1999), François Adamski (Bocuse d’Or 2001), Serge Vieira (Bocuse d’Or 2005) i Fabrice Desvignes (Bocuse d’Or 2007).
The Best of France, NY NY
Lacanche welcomed Michelin starred chefs in New York City to cook, bake and share their culinary expertise on the exquisite Sully 1800 Range, in the historic ‘Best of France’ festival in the heart of midtown.